joi, 24 septembrie 2015

Un destin la răscruce episodul 36 rezumat

--------------------------------------PARTEA II ----------------------------------------
 După ce discută cu Neriman, Inci decide să apeleze la poliție pentru a-și găsi băiatul și îl roagă pe Ozgur să o ducă la secția de poliție.
Neriman este numai cu gândul la Macit și la faptul că nimeni nu poate lua legătura cu el. Fix în momentul în care Neriman vorbea cu Fahriye apare Sinasi care le spune că dacă s-a comportat cum s-a comportat și cu el la prima bătaie probabil și-a făcut bagajele și a dispărut din peisaj.
 Neriman îi spune că știe că el l-a forțat pe Macit să sară la bătaie și că nu o interesează iubirea lui, ea îl iubește pe Macit.
Inci ajungea la firmă și în timp ce îi spue soțului său că Macit este dispărut, Pelin aude discuția. Ozgur spune că îl bănuie pe Sinasi pentru dispariția lui Macit. Poliția vine și îl ridică pe Sinasi pentru a-i lua o declarație.
 Sinasi crede că poliția la ridicat din cauza incidentului dintre mama sa și Kader. Macit fusese însă răpit pentru a se cere recompensă. Macit încearcă să le spună răpitorilor că tatăl său nu are bani, dar acesta nu îl ascultă.
Macit reușește să seelibereze, dar tot nu poate scăpa.
Faizal aduce în discuție momentul plecării lui Inci și a lui Kerim din firmă, iar mama îndurerată îi spune că a uitat că doar cu o săptămână în urmă fata ei se zbătea să trăiască și că se gândește doar la bani.
 Macit a fost răpit de una dintre persoanele cărora Kerim le datora bani și datorită faptului că Kerim îl expediază rapid acesta îi trimite lui Inci un video cu fiul său încecând să găsească o cale de scăpare din locul în care a fost sechestrat.
Video-ul este văzut și de Pelin care se afla în aceeași cameră cu Inci.
Descurajat de faptul că nu poate scăpa tănărul nu face altceva decât să se gândească la persoana iubită, Neriman.

click PRIMA PARTE
         A III-A PARTE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu