luni, 19 octombrie 2015

6.Descoperim impreuna avizez.ro



In lumina intrarii in Uniunea Europeana ne-am trezit din letargia vietii noastre anoste si am inceput sa cautam solutii pentru a ne moderniza , a face bani din tot ce se poate, asa ca spiritul omului de afaceri imi spune sa incep cu locul unde locuiesc sau cu acela in care muncesc. Punand in balanta cele doua locuri si facand un succint calcul mathematic, am observat ca mai mult de jumatate din viaţa mi-o petrec la birou, unde in paranteza fie spus, se duc mai mult de douasprezece ore din zi.
pret-certificat-energetic avizez proba superblog Astfel decizia a fost luata. Biroul este dulcea casa in care trebuie sa investesc pentru a scoate un profit frumusel. Cum nu stiam sa ma descurc cu reducerea consumului de curent electric, iar cercetatorii americani ,care au de gand sa reduca consumul prin oprirea la o perioada de 67 milisecunde, timp de 10 milisecunde a becurilor, fara a fi afectata capacitatea de iluminare, sunt inca la stadiul de proiect, am decis sa apelez la specialistii nostri de la www.avizez.ro sa ma invete cum sa reusesc, stiut fiind faptul ca la Enermed Impex SRL Bucuresti este o echipa formata din doctori ingineri cu 18 ani de experienta in domeniul energetic. 
Iata ca prin simpla schimbare a becurilor mele incandescente cu altele care produc radiatii prin agitatie moleculara, la care am adaugat corpuri de iluminat cu randament optic mare, am reusit reducerea cu circa 10 % a consumului de curent electric, exact cat preconizau si americanii prin inca nepusa in practica metoda a lor. Iata ca tot de la specialistii nostri am aflat despre obligativitatea obţinerii unui certificat de performanta energetic in caz ca vreau sa fac profit prin vanzarea sau inchirierea biroului meu. 
Cum de felul meu sunt un om hotarat, iar o hotarare o data luata trebuie şi dusa la indeplinire, am comandat si un audit energetic, deoarece am decis ca lucrurile sa fie facute la cele mai inalte standarde, de catre specialistii atestati de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice la un pret destul de mic comparativ cu complexitatea lucrarii. 
Prin raportul de audit energetic specilistii au decis sa schimb tamplaria existenta, iar eu m-am hotarat sa pun una termopan cu triplu strat asigurandu-mi o Rmin=0,77mpk/w, in pod am obtinut o Rmin=5,0 mpk/w prin punerea unui strat de vata minerala avand grosimea de 30 cm. Apoi mi-am achiziţionat cea mai recenta centrala termica aparuta pe piata şi mi-am executat incalzirea prin podea, ca să-mi asigur un confort sporit, doar dupa ce am izolat-o pentru a evita pierderile prin pamant.
 Dupa ce am facut anveloparea cu polistiren am decis ca trebuie sa-mi asigur si independenta energetica, asa ca pe acoperis mi-am montat si niste panouri solare care produc mai multa energie electrica decat consumul meu, diferenţa o trimit in sistemul de alimentare cu energie electrica, obtinand un mic profit. Dupa aceste modernizari am reusit sa obtin si un certificat energetic ieftin in mai putin de 24 de ore de la aceeasi Companie Enermed Impex SRL Bucuresti eliberat cu ajutorul echipei de auditori atestati .
Acest Articol a fost scris pentru SuperBlog 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu