miercuri, 11 noiembrie 2015

16. Jurnal de calatorie cu Vacante Speciale





Ce surpriză poți să îi faci persoanei iubite de ziua ei? Ei bine acest lucru este unul mai greu, mai ales dacă acea zi mai reprezintă și împlinirea a 20 de ani de relație. Totuși eu am găsit o metodă foarte frumoasă prin care de ziua ei să îi ofer cel mai frumos dar.
-          La mulți ani, iubit-o! ( Îi întind micuța cutie cu cadoul ei)
-          Mulțumesc iubitule!  Nu trebuie să îmi faci cadouri, știu deja cât de mult mă iubești! ( În timp ce vorbește deschide cadoul, o văd cum începe să facă ochii mari și lacrimile deja încep să curgă, eram sigur că se aștepta la un alt colier din partea mea, dar de data aceasta aveam de sărbătorit două lucruri importante din viața mea, iar un simplu colier nu era de ajuns). Nu îmi vine să cred! Ce sunt acestea?
-          Sunt biletele noastre către cea mai frumoasă excursie, ți-am promis de câțiva ani că te duc la Paris, ei bine m-am decis că acesta este cel mai potrivit moment ca să fac și acest pas.
-          Păi și fetele? Casa? Cine o să aibă grijă de tot ce se întâmplă cât suntem noi plecați?
-          Fetele au crescut deja, fie că vrem să recunoaștem sau nu sunt domnișoare în toată firea și își pot purta și singure de grijă, în plus mama o să le supravegheze îndeaproape toată săptămâna. Nici să nu mai aud alte comentarii! Știu cât de mult îți dorești această excursie și în plus vom avea parte de mai multe circuite cu autocarul.
De fericire nici nu mai avea cuvinte, știam că acesta era singurul mod prin care o puteam impresiona, bine trebuie să recunosc dacă nu erau micuțele noastre năzdrăvane nu aflam despre Vacanțe Speciale și despre minunatele lor oferte. Am decis ca în această călătorie să întocmesc și un #jurnaldecalatorie, ca să putem ține minte
ZIUA 1
06:00 Deja am ajuns în București, la locul în care peste doar câteva minute va avea loc întâlnirea pentru plecare, fetele ne vor însoți până la autocar, după care se vor întoarce acasă, se vede că soția mea are emoții este pentru prima dată de la căsătorie când plecăm undeva doar pentru a ne distra și pentru a fi împreună.
06:40 Am plecat din Craiova, de acum drumul este simplu vom trece prin Pitești, Sibiu și Arad și pe seară ne vom opri pentru cazare undeva în zona Budapesta Gyor.
ZIUA 2
Pot spune că iubesc Viena, este un oraș atât de calm și de frumos, astăzi am avut parte de un tur al acestui oraș minunat, am văzut foarte multe atracții turistice, dar cel mai mult m-a atras sediul ONU, nu îmi vine să cred că în acea clădire impunătoare se iau atât de multe decizii importante. După turul Vienei am plecat spre Munchen, as fi tentat să spun că Domul a fost cel care mi-a atras atenția cel mai mult, dar ar fi o minciună grosolană. Cel mai atent am fost atunci când am vizitat Hofbrauhaus, sincer să fiu ce bărbat nu este atras de o fabrică de bere? Adică să știi că acolo se fabrică cea mai bună băutură...
ZIUA 3
Ziua de astăzi a fost destinată unui tur cu autocarul, am avut ocazia să vedem cele mai frumoase atracții turistice din Paris, iar în zilele care urmează vom avea ocazia să intrăm în cele mai multe dintre ele. De vizitat, astăzi am avut parte de o experiență unică deoarece am putut urca în Turnul Montparansse, la 209 m, pur și simplu întreaga imagine de sub noi era una mirifică. Fiecare clădire parcă își avea locul ei special creat în această panoramă. A fost superb, nu cred că aș fi găsit un loc mai frumos în care să îi spun soției mele cât de mult o iubesc.
ZIUA 4
Astăzi unii dintre noi am decis să luăm parte la o mică excursie pe Valea Loarei și astfel am avut ocazia să vizităm trei Castele foarte frumoase, soția mea a rămas impresionată de Castelul Amboise, pentru că i s-a părut cel mai impunător, am avut parte de o zi cu foarte mult soare.

ZIUA 5
În această zi am avut ocazia să vizităm Catedrala Notre Dame, locul mirific în care Victor Hugo a decis să se petreacă acțiunea din Cocoșatul de la Notre-Dames, iar la Domul Invalizilor am putut să vedem mormântul lui Napoleon Bonaparte. Multe alte atracții turistice ne-au încântat și azi privirile.
http://super-blog.eu/wp-content/uploads/VacanteSpeciale.ro-Eiffel-Paris.jpg
ZIUA 6
Cred că asta a fost cea mai frumoasă zi din toată excursia pentru mine, în sfârșit am avut ocazia să vizitez Grădinile Mirabell, îmi plac florile și nu pot rezista tentației de a mă afla printre ele în plus cu siguranță când mă voi întoarce în țară voi cere și eu câțiva pitici de grădină, mai ales că și soției i-au plăcut foarte mult.
ZIUA 7
A sosit și ultima noastră zi de vacanță, după micul dejun am pornit înapoi spre casă, acolo vom ajunge undeva în jur de ora 23, asta dacă nu apare ceva neprevăzut. Fetele deja ne așteaptă, sper că în sfârșit au observat cât de greu este fără noi acasă și nu se vor mai plânge când sunt puse să facă câte ceva.
Cu noi în excursie a fost și un grup de adolescenți care mi-au povestit despre programul work and travel organizat tot de cei de la Vacanțe Speciale și deja mă gândesc să o trimit pe fata cea mare care este Studentă în anul II.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu