miercuri, 30 decembrie 2015

Margele si accesorii pentru realizarea bijuteriilor

Dragi cititori,
Vă invit să vizitați un adevărat paradis unde veți descoperii o serie de margele si accesorii pentru realizarea bijuteriilor din mărgele, tot ce aveți de făcut este să intrați pe site-ul Bijuterii din Mărgele și să alegeți modelele care vă atrag cel mai mult atenția și din care doriți să vă construiți cele mai frumoase bijuterii.
Toho silver lined siam ruby 11/0Toho silver lined cobalt 11/0Toho transparent light amethyst 11/0Toho silver lined dark peridot 11/0
Construirea bijuteriilor nu este atât de grea, trebuie doar să vă cumpărați mărgele și accesorii și mai apoi să căutați pe internet modele de bijuterii pe care mai apoi să le recreați cu ajutorul pieselor cumpărate. De asemenea vă puteți inspira direct de pe site cu privire la creațiile pe care le puteți realiza cu ajutorul materialelor cumpărate.
Charm metalic trifoi cu patru foiAce cu bila argintii 25x0.6mmZale argintii 4x0.6mmCapacele argint tibetan 10mm
Printre mărgelele pe care le puteți achiziționa se numără și ametistul, opalul, unakitul, agatul, sodalitul, jadul, cuartul, dar și multe alte mărgele realizate din pietre semiprețioase. De asemenea mulți dintre voi probabil deja știu că există diferite pietre semiprețioase care sunt recomandate pentru fiecare zodie în parte, ei bine puteți alege de pe site acele pietre care vi se potrivesc cel mai bine și să vă creați propriile bijuterii potrivite pentru zodia din care faceți parte.
margele fire polish cristal portocaliu 4mmmargele fire polish verde 4mmmargele fire polish topaz 8mmmargele fire polish safir 6mm
Așa cum am zis și mai sus puteți descoperii pe site și acele accesorii de care este nevoie pentru a crea bijuteriile, de exemplu dacă sunteți interesați de crearea unei spectaculoase perechi de cercei veți avea nevoie de: mărgele, pot fi de aceeași culoare sau puteți combina mai multe mărgele între ele, tortițe de cercei cu arc și bile, acestea pot fi placate cu aur sau cu argint, sarma de bronz antic și puțin ajutor de la un videoclip care prezintă realizarea unei perechi de cercei, sau chiar puțină imaginație.
Dacă alegeți să faceți plata online veți beneficia de transport gratuit prin Poșta Română pentru comanda realizată, iar clienții fideli beneficiază de 20% discount.
Capat snur placat cu argint 2.4mmMargele biconice placate cu argint 4mmBaza inel placat cu argint 7mmMargele metalice placate cu argint 2.4mm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu