joi, 24 septembrie 2015

Un destin la răscruce episodul 36 rezumat

  --------------------------------------PARTEA III ----------------------------------------
O dată cu apariți video-ului apar și primele întrebări, Kerim și Inci știu cine la răpit, iar Pelin întreabă ce vrea de la Macit și de ce la răpit.
Fahriye își aduce aminte de dicuția lui Sinasi în care îi promitea cuiva că îi va da și restul de bani după ce va termina treaba și îi spune lui Neriman.
Bănuielile fetelor sunt accentuate și de spusel lui Cihan din aceea seară.
 Mama lui Sinasi crede ca fiul ei a fost luat la sectie din cauza ei, în momentul în care Fahriye scapă faptul că Sinasi a fost arestat pentru răpirea lui Macit mama acestuia leșină.
Pelin le spune lui Inci și lui Kerim că trebuie să meargă la poliție, dar acestora le este frică pentru viața fiului lor. Kerim îi spune că pentru eliberare s-au cerut 10 milioane de dolari.
 La secție Sinasi este în continuare principalul suscpect, s-a aflat deja că a fost lovit și apoi târât în mașină, dar nu se poate dovedi că Sinsi este de vină.
Pelin i-a legătura cu cei care l-au răpit pe Macit pentru a-l salva.
Neriman îi cer socoteală lui Sinasi pentru răpirea lui Macit.
Macit se gândește la momentul în care o va lua pe Neriman de soție și o vede îmbrăcată în mireasă.
 Emre vine pentru a o amenința pe Asli dar aceasta ia un cuțit și nu se lasă înfrântă, ba mai mult decât atât îl zgărie pe Emre cu el.
Pelin a făcut rost be banii necesari pentru răscumpărare și îl roagă pe Ozgur să meargă cu ea să îi ducă, fără a implica însă poliția.
Duygu află în ultimul moment că și sora ei va merge cu răscumpărarea și deși încearcă nu o poate face să renunțe.
Neriman nu mai poate rezista fără vești și decide să meargă la firmă așa că o sună pe Duygu. La firmă Neriman îi cere să îi spună locația în care se află Macit și pleacă acolo.
Între timp Pelin le dă banii și îl eliberează pe Macit, tocmai când tânăra se aștepta la mulțumiri apare Nerimat, iar Macit fuge la ea și o ia în brațe spre dezamăgirea lui Pelin.




Citeste PARTEA I
             PARTEA II

Un destin la răscruce episodul 36 rezumat

--------------------------------------PARTEA II ----------------------------------------
 După ce discută cu Neriman, Inci decide să apeleze la poliție pentru a-și găsi băiatul și îl roagă pe Ozgur să o ducă la secția de poliție.
Neriman este numai cu gândul la Macit și la faptul că nimeni nu poate lua legătura cu el. Fix în momentul în care Neriman vorbea cu Fahriye apare Sinasi care le spune că dacă s-a comportat cum s-a comportat și cu el la prima bătaie probabil și-a făcut bagajele și a dispărut din peisaj.
 Neriman îi spune că știe că el l-a forțat pe Macit să sară la bătaie și că nu o interesează iubirea lui, ea îl iubește pe Macit.
Inci ajungea la firmă și în timp ce îi spue soțului său că Macit este dispărut, Pelin aude discuția. Ozgur spune că îl bănuie pe Sinasi pentru dispariția lui Macit. Poliția vine și îl ridică pe Sinasi pentru a-i lua o declarație.
 Sinasi crede că poliția la ridicat din cauza incidentului dintre mama sa și Kader. Macit fusese însă răpit pentru a se cere recompensă. Macit încearcă să le spună răpitorilor că tatăl său nu are bani, dar acesta nu îl ascultă.
Macit reușește să seelibereze, dar tot nu poate scăpa.
Faizal aduce în discuție momentul plecării lui Inci și a lui Kerim din firmă, iar mama îndurerată îi spune că a uitat că doar cu o săptămână în urmă fata ei se zbătea să trăiască și că se gândește doar la bani.
 Macit a fost răpit de una dintre persoanele cărora Kerim le datora bani și datorită faptului că Kerim îl expediază rapid acesta îi trimite lui Inci un video cu fiul său încecând să găsească o cale de scăpare din locul în care a fost sechestrat.
Video-ul este văzut și de Pelin care se afla în aceeași cameră cu Inci.
Descurajat de faptul că nu poate scăpa tănărul nu face altceva decât să se gândească la persoana iubită, Neriman.

click PRIMA PARTE
         A III-A PARTE

miercuri, 23 septembrie 2015

Un destin la răscruce episodul 36 rezumat

 --------------------------------------PARTEA I ----------------------------------------
Neriman este în continuare supărată pe Macit, datorită bătăi pe care acest i-a aplicat-o lui Sinasi. Tânărul se află deja în cartier și îi spune lui Neriman că o așteaptă pentru a vorbi, fata decide să nu se ducă, dar în tot acest timp Macit este răpit.
Sinasi îi spune lui Cihan că va face ceva în numele iubirii pentru Meriman, iar acesta încearcă să dea de el acasă, dar Sinasi nu este de găsit.
Atât Pelin cât și mama tânărului încearcă să dea de el, dar telefonul lui este închis, tatăl băiatului se arată nepăsător crezând că este vorba de o metodă de ai îndupleca. Macit este dus într-un garaj părăsit, acasă la Neriman apare Cihan care speră să obțină de la fată informații despre Sinasi.
Selim vrea să înceapă toate procedurile pentru a-l scoate pe Kerim din firmă, acesta este și momentul în care Kerim vrea să afle ce se întâmplă cu fiul său de nu răspunde la telefon.
Inci își face din ce în ce mai multe griji, pentru că au trecut două zile și nici urmă de Macit, nimeni nu știe unde se află tănărul. Ozgur le spune părinților că ultima dată când a vorbit cu acesta tănărul se ducea să se întâlnească cu Neriman.
Macit se trezește și este legat în garajul în care bărbatul care l-a răpit l-a adus. Fahrye aude o discuție a lui Sinasi în care acesta îi spunea persoanei că îi va da și cealălaltă jumătate dar doar după ce termină treaba.
Inci sosește acasă la Nerman și vrea să vorbească cu tatăl acesteia despre cei doi tineri. Inci întreabă unde este Neriman, iar la răspunsul mătușii acesteia cum că nu este acasă,presupune direct că ea și cu Macit au fugit undeva departe pentru a se feri de ochii lumii.
Cu toate acestea îi roagă pe cei doi să îi spună unde se află tinerii pentru că vrea să vorbească neapărat cu Macit și nu reușește, aceasta este însă invitată afară. La plecare se întâlnește cu Neriman și îi spune că Macit este de negăsit din seara în care s-a întâlnit cu ea și tânăra începe să își facă griji cu privire la Macit.





UPDATE PARTEA II
                 PARTEA III

joi, 10 septembrie 2015

Ai blog? BlogAwards si Blogatu.ro te invita sa participi pana pe 2 Noiembrie la campania Toamna Bloggerilor 2015!

BlogAwards organizeaza, in parteneriat media cu Blogatu.ro, competitia Toamna Bloggerilor 2015, campanie cu premii totale in valoare de peste 10000 lei, ale carei sponsori sunt: Green Future, WebHosting4.net si OSEOM, FloriCuDrag.ro, SmartProtection, AnimalulFericit.ro, Floraria Mobila, Allview, LaNovia si Aranjamente Florale Nunta.
Bloggerii sunt invitati sa-si puna in valoare creativitatea prin participarea la 9 campanii (este posibil ca pe parcursul campaniei sa fie adaugate noi concursuri) cu teme diverse si atractive.
Campaniile aflate in desfasurare sunt afisate mai jos.
Cum ar arata nunta visurilor mele
Deadline: 25 Septembrie 2015
Campania Green Future
Deadline: 30 Septembrie 2015
Cum mi-a schimbat Internetul viata?
Deadline: 30 Septembrie 2015
Campania Flori Cu Drag
Deadline: 30 Septembrie 2015
Campania SmartProtection
Deadline: 30 Septembrie 2015
Campania AnimalulFericit.ro
Deadline: 22 Septembrie 2015
Campania Floraria Mobila
Deadline: 30 Septembrie 2015
Campania Allview
Deadline: 30 Septembrie 2015
Promoveaza lansarea magazinului AlegriaOnline.ro
Deadline: 9 Octombrie 2015
Regulament:
Bloggerii inscrisi in Campania Toamna Bloggerilor 2015 pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la doua sau la toate campaniile). Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
Clasamentul concursului Toamna Bloggerilor 2015 se realizeaza in functie de punctajul obtinut de fiecare participant de-a lungul concursului.
Foarte important: Oricand te-ai inscrie, ai sanse la premiile fiecarei campanii individuale. Punctele sunt valabile doar pentru premiile Clasamentului Toamna Bloggerilor 2015.
Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 45 de zile de la finalizarea jurizarii.
Un blogger se poate inscrie intr-o campanie individuala cu minim unul si cu maxim trei articole.
Noi sponsori se vor alatura Campaniei Toamna Bloggerilor 2015 pe parcursul desfasurarii acesteia.
Participa si castiga!

vineri, 4 septembrie 2015

Particip la SuperBlog2015!


logo SuperBlog 

Nu imi vine sa cred ca tocmai am decis sa ma inscriu in aceasta competitie! Am auzit atat de multe despre ea, stiu ca vor fi bloggeri foarte talentati care vor participa, dar cu toate acestea nu vreau sa pierd sansa de a ma inscrie.
Fie ca participarea se va rezuma doar la castigarea de experienta cred ca nu am nimic de pierdut. Toti bloggeri sunt invitati sa participe nu conteaza vechimea, numarul de articole, varsta, sexul, ocupatia sau orice alt criteriu. Conteaza doar sa scrii si bineinteles sa te inscrii in competitie pana la sfarsitul acestei luni.
Va astept sa imi cititi articolele incepand cu 1 octombrie. Pana atunci v-am pupat!