luni, 4 ianuarie 2016

Angajeaza-te la Manequeen si beneficiezi de cel mai bun salariu de pe piata

Cauți de muncă? Angajeaza-te la Manequeen si beneficiezi de cel mai bun salariu de pe piata!

Trăim într-o țară în care locurile de muncă sunt la mare căutare, cu toate acestea există un loc în care fetele doritoare își pot găsi foarte ușor un loc de muncă, vorbim despre studioul Manequeen, raiul modelelor de videochat, unul dintre cele mai frumoase locuri în care un model de videochat își poate desfășura în liniște activitatea. Angajeaza-te la Manequeen si beneficiezi de cel mai bun salariu de pe piata

Cum începe acest vis să devină realitate?

Ești tânără? Ai vise mărețe? Vrei să câștigi cât mai mulți bani?
Tot ce ai de făcut este să îi contactezi pe cei de la Manequeen la numărul de telefon 0764 123 123 sau să intri în legătură cu ei pe site și astfel vei putea afla toți pașii care trebuiesc urmați pentru a deveni un model videochat la cel mai bun studio videochat din țară.
După interviul pe care îl vei susține la ei,  vei putea stabili o dată și o oră la care să iei parte la o ședință foto, așa cum bine știi una dintre principalele caracteristici la care se uită clienții sunt pozele pe care modelul de videochat le are postate. Cea care va realiza fotografiile va fi și trainerul tău pe toată perioada de acomodare și de lucru.
Cum pozele sunt foarte importante pentru a-ți crea o imagine de succes, trainerele au urmat în prealabil cursuri de specializare în domeniul fotografiei, astfel vei căștiga primele tale fotografii profesionale și vei avea și o prietenă care să te însoțească pe drumul către succes. O dată cu terminarea primei ședințe foto ești deja model Manequeen și îți poți organiza programul de lucru pentru a putea evolua și pe plan financiar.
Trainerul îți va fi alături încă de la primii pași, nu îți fie teamă dacă nu te descurci, trainerul te va  ajuta să treci peste toate problemele și treinerii sunt foste modele, așa că vor ști mereu cum să te ajute în problemele pe care le întâmpini. Nu îți fie teamă să apelezi la ajutorul lor, în acest studio toată lumea este prietenoasă cu ceilalți, așa că vei putea descoperi rapid prietene.

Cele care doresc să colaboreze cu Manequeen, pot opta pentru două forme de colaborare, prima este cea a închierii unui contract de muncă individual, la această metodă studioul îți va opri taxele pentru bugetul de asigurări sociale și pentru fonduri speciale în conformitate cu legislația în vigoare  sau poți opta pentru realizarea propriei tale societăți comerciale, astfel vei plăti doar 3% din venituri către stat. Angajeaza-te la Manequeen si beneficiezi de cel mai bun salariu de pe piata și mai mult decât atât îți vei putea găsi foarte multe prietene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu