marți, 26 ianuarie 2016

Videochat cu ajutorul charmstudios.o



Un studio de videochat performant

În ultimii ani au apărut și în țara noastră multe studiouri de videochat, ajutând multe fete să ajungă model de videochat. Au ajutat aceste modele de videochat să se perfecționeze într-o meserie cu totul și cu totul nouă și mai ales să poată atinge pe deplin succesul. Dacă veți intra pe net și veți accesa adresa charmstudios.ro puteți să aflați tot ce vă interesează depre unul din cele mai performante studiouri de videochat din bucurești. Este vorba despre Charm Studios, el se află în zona Muzeului Național de Istorie a României, mai exact, în Str. Doctor Raureanu nr.1.
Desigur că în cei peste opt ani, de când se află în piața studiourilor de videochat , a putut să evolueze și să devină tot mai performant, ajutând foarte multe modele de videochat să practice această meserie. Aceste modele, ce lucrează în cadrul acestui studiou, câștigă destul de bine și anume între 500$ și 20.000$ în fiecare lună. Pentru optimizarea acestor câștiguri modelele de videochat urmează mai mulți pași bine stabiliți în acest studiou. Dar cum nimic nu se face fără efort și în această meserie este nevoie de efort, de o durată de lucru cât mai mare, pentru a avea performanță și implicit câștiguri cât mai mari. Pentru a putea accesa toate bonusurile și a câștiga concursurile, atât ale acestei companii dar și ale altor site-uri de profil, modelul de videochat trebuie să depună o muncă asiduă, să ajungă la un profesionalism foarte ridicat, să dea  dovadă de multă seriozitate și cât mai multă ambiție pentru a performa.

Ce reprezinta charmstudios.ro?

Pe charmstudios.ro veți descoperi că Charm Studios este cel mai mare studio  dintr-un grup de studiouri cu renume din București : Manequeen, Allure și Glam, acest grup fiind cunoscut sub numele  Charm Group. După cum se știe videochatul este o formă de socializare în spațiul online, prin intermediul unui calculator și a unei camere video, bineîneles că acestea trebuie să fie superperformante. Tot aici vei afla că Charm Studios – The Professional Livechat, pentru că studioul dă dovadă de un profesionalism desăvârșit. Modelele de videochat ce își desfășoară activitatea în acest studiou, nu vor avea probleme niciodată cu legalitatea și cu fiscul. Activitatea în acest studiou se face numai în baza unui contract de muncă, modelele de videochat figurând în acte ca Agent servicii Client, respectând în totalitate legea ce reglementează videochatul în România. Modelul nu trebuie să se  gândească cum să-și facă cât mai mulți admiratori din alte țări, aceștia plătind fiecare secundă petrecută în convorbirile avute cu modelul de videochat. Pentru modelul de videochat această meserie îi asigură multe posibilități privind viitorul ei, mulți bani pentru a se putea realiza în planurile ce și le-a făcut.
Charm Studios asigură în totalitate confidențialitatea pentru modelele de videochat angajate în acest studio. Prin contractul de muncă li se asigură modelelelor de videochat anonimatul , studioul nu va dezvălui niciodată numele adevărat al modelului de videochat, aceasta fiind cunoscută pe rețea  numai cu numele de scenă. Studioul asigură restricționarea accesului pe site-urile de videochat a utilizatorilor din România, astfel nimeni din familia sau prietenii modelului de videochat nu o va putea vedea pe timpul swow-urilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu