vineri, 20 mai 2016

Advantajele gresiei si faiantei pentru casa ta



Gresia si faianta sunt unele dintre materialele cele mai practice de constructie realizate vreodata. Ele si-au dovedit durabilitatea si flexibilitatea de-a lungul miilor de ani.
Pardoselile cu gresie din Roma Antica sunt inca in uz astazi. Romanii au fost utilizatori prolifici de ceramica la pereti cu faianta, pardoseli si pentru a crea efecte decorative magnifice in palatele lor si in zonele publice.
Cu toate acestea, in prezent exista atat de multe placi pentru atat de multe scopuri ca este important sa le alegeti pe cele potrivite pentru proiectul dumneavoastra. Putem folosi gresie si astazi in fiecare zona din casele noastre. Baile, bucatariile si spalatoriile nu mai sunt singurele zone de atentie. Dormitoare, terase, balcoane, piscine, garaje si alei, toate beneficiile de faptul ca pot fi din gresie si faianta, mai degraba decat folosind acoperiri alternative.
Investitie
Dalele ceramice Davideo ar trebui sa devina o parte integranta din casa dumneavoastra. Selectia atenta va spori si va proteja casa dumneavoastra si se vor adauga la valoarea sa capitala. Luati in considerare gresia si faianta Davideo ca o investitie pe termen lung, chiar daca acesta este un exercitiu economic.
Avetii grija
Din pacate, exista o multime de oameni carora nu le pasa ce fel de gresie cumpara, atata timp cat acestia le vind mai departe. La Davideo veti gasi ca mai degraba pierdem decat sa vindem gresie de o calitate indoielnica. Ne dam seama ca reputatia noastra este prea importanta pentru a fi riscata si, in afara de acest lucru, noi credem in obligatia noastra fata de fiecare dintre clientii nostri.
Intotdeauna asigurati-va ca greasia si faianta pe care le-ati selectat sunt potrivite pentru zona. Verificati rating-ul de uzura. Verificati daca gresia dvs. este potrivita pentru o zona umeda in cazul in care este necesara o anumita rezistenta la alunecare.
Garantie
Luati in considerare valoarea unui produs de o calitate garantata. La Davideo gresie toate primele noastre tigle grad sunt garantate.
Comerciantii
Comerciantii ar trebui sa isi cunoasca produsele si aproape toti dintre acestia le cunosc. Acestia nu pot, totusi, sa fie la curent cu cele mai recente evolutii tehnice astfel incat in cazul in care ceea ce va spune faiantarul dumneavoastra va contrazice ceea ce va spune un comerciant, nu credeti in mod automat pe unul sau pe altul - va rugam sa cautati o a treia opinie.
Rezistenta la alunecare
Aproape orice podele pot deveni alunecoase atunci cand sunt ude, si placile ceramice nu fac exceptie. Praful de suprafata poate contribui, de asemenea, la acest lucru. Covoarele ajuta in ambele situatii.
Placile ceramice de gresie cu o suprafata rezistenta la derapaj pe o podea, pot reduce aceasta tendinta, dar avantajele sunt compensate printr-o suprafata aspra, mai dificil de curatat.
Cat de mult ar trebui sa platesc pentru gresia si faianta mea?
Asigurati-va intotdeauna ca va cumparati produsele de cea mai buna calitate disponibila. Gresia are o durata de viata mai mare si cativa lei salvati pe un produs inferior va va bantui mult mai mult decat satisfactia de a salva cativa bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu