sâmbătă, 4 iunie 2016

Cum aflu marimea inelului de logodna?

Cand vine vorba de cererile in casatorie, barbatilor le vine greu sa afle marimea potrivita pentru un inel de logodna. Ei vor sa cumpere cele mai deosebite inele de logodna, dar vor bineinteles si un inel de marime potrivita.
Daca tocmai ai ales de la Royal Diamante inelul perfect, in continuare iti vom spune care sunt cateva din metodele pe care le poti folosi pentru a afla in secret marimea potrivita pentru iubita ta. Daca inca nu ai ales inelul potrivit, poti intra si pe pagina de Facebook Royal Diamante pentru mai multe detalii.
Revenim acum la metodele cele mai simple prin care poti afla ceea ce te intereseaza.
Cel mai probabil iubita ta are in casa macar un inel, fapt pentru care intr-o prima faza, ceea ce trebuie sa faci este sa intri pe furis in posesia lui. Apoi, ceea ce poti face este sa il introduci pe o lumanare conica. In momentul in care inelul se opreste, fa un semn. Cu respectiva lumare mergi si cauti inelul perfect pentru iubita ta. O alta metoda pe care o poti folosi daca ai un inel e sa il probezi pe degetele tale. Vezi pe ce deget si in ce fel intra si apoi mergi pentru a alege unul de logodna pentru aleasa inimii tale.
O idee buna ar fi sa o ai ca si complice pe sora sau pe prietena iubitei tale. Aceasta poate lua marimea inelului mult mai usor. Ar putea de exemplu sa-i ceara un anumit inel pentr a-l purta o zi si sa ti-l dea pentru cateva minute tie, pentru a „nota” intr-un anume fel marimea.
Cu siguranta vei gasi o metoda perfecta pentru a afla in secret marimea potrivita pentru inelul iubitei tale. Apoi, vei alege in functie de ceea ce stii ca ii place, in functie de bugetul pe care il ai si in functie de ceea ce simti ca e perfect pentru ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu