luni, 18 iulie 2016

Bimmer service pentru masina ta

În acest an este la modă să ai o mașină cât mai nouă, dacă se poate chiar ultimul model apărut pe piață este și mai bine. Dar la fel ca și orice alt lucru pe care îl cumperi trebuie să te gândești unde și când îl poți repara, de asemenea ai nevoie să știi pe ce service te poți baza doar pe acele verificări simple care te protejează împotriva diverselor probleme ce pot apărea.
Posesorii de BMW sunt mult mai norocoși decât ceilalți, mai ales că pentru ei există Bimmer Service, un service independent, dar care are mereu acces la baza BMW Group. Probabil știți că orice reparație a BMW-ului vostru este băgată în baza de date, astfel încât atunci când mergeți la un service nou mecanicul să poată ști ce operații au fost făcute în trecut mașinii.
La Service BMW Bucuresti toate acestea sunt posibile, ei vor trece în istoricul mașinii fiecare operațiune realizată pentru îmbunătățirea mașinii. Mai mult decât atât service-ul este unul dintre cele mai bune atunci când ne referim direct la BMW, așa cum putem citi și pe site-ul lor sunt 110% cunoscători de BMW. Cu ajutorul unui astfel de service mașina voastră se poate bucura de reparații și modificări în cel mai scurt timp, evitându-se astfel posibilele probleme ce pot apărea de a lungul timpului.
Pentru a vă putea duce mașina în acest service aveți câțiva pași simpli de realizat:

  1. Puteți să le prezentați direct online, în formularul de pe site, principalele probleme cu care vă confruntați și să așteptați mai apoi să vă contacteze cineva de la ei.
  2. Sau puteți să mergeți direct la service-ul lor, unde să le expuneți problemele.
  3. Unul dintre cei 5 mecanici se va ocupa de mașina voastră și vă va expune problemele cu care aceasta se confruntă. De asemenea pentru repararea ei se va folosi una dintre cele 5 rampe, toate echipate modern. 

Probabil foarte des vă gândiți la ”Unde schimb lichidul de frana BMW?” Ei bine acum ați descoperit răspunsul la întrebare, pentru că cei de la Bimmer se ocupă și de acest lucru. Cum este vară nu cred că ați vrea să vă confruntați cu  o golire a freonului așa că puteți oricând opta și pentru o reîncărcare a acestuia.
Acest minunat service poate fi găsit pe Str. Brebenei Nr. 20 Sector 5 Bucuresti, nu este foarte greu să descoperiți locul în care este amplasat. Dacă optați la ajutorul lor trebuie să mai știți și că se mândresc cu peste 6 ani de experiență în repararea BMW-urilor și cu numeroși clienți foarte mulțumiți de serviciile lor. 
Vorbim de peste 5000 de BMW-uri care au decis să le acorde o șansă și numeroși clienți fideli. Toate acestea se datorează în special faptului că vorbim de personal foarte calificat și dispus să ne ajute cu răspunsuri la toate întrebările. Eu m-am cumvins că acest service este tot ce are nevoie un posesor de BMW pentru ca mașina sa să fie cât mai bine într-un timp foarte scurt de timp și desigur pentru ca lucrarea să reziste mai mult timp.